Strada Nufarului, Bacau

Adresa

Nufarului Street, Bacau

Address

Despre noi

Despre noi

Macro-Tur

Cine suntem?

MacroTur este o companie a carei activitate consta in inchirierea de macarale catre persoane fizice si companii. Adaptabilitatea la cerintele pietei si la nevoile clientilor a reprezentat intotdeauna secretul succesului companiei noastre. Totodata, echipa de specialisti din cadrul MacroTur are un aport considerabil in privinta atingerii obiectivelor propuse. Fiabilitatea echipamentelor utilizate si profesionalismul echipei ne permit sa oferim servicii de calitate superioara, la preturi competitive, orientate spre nevoile fiecarui client.

Din dorinta de a ne face remarcati prin serviciile oferite, compania MacroTur se dovedeste a fi un partener de incredere in relatia cu clientii in ceea ce priveste inchirierea automacaralelor. Modul unic de lucru cu clientii, orientat spre imbunatatirea constanta a serviciilor oferite, este bazat intotdeauna pe adaptarea rapida la cerintele particulare ale fiecaruia. Astfel, reusim cu succes sa oferim servicii calitative, la preturi avantajoase.

ECHIPA MACRO-TUR

MacroTur are la baza o echipa de profesionisti ce se remarca prin profesionalism, seriozitate si experienta. Echipa MacroTur este formata din personal calificat cu multi ani de experienta, care se asigura ca macaralele solicitate ajung in timp util si in siguranta la destinatie. Mai mult decat atat, ne asumam intotdeauna responsabilitatea finalizarii cu succes a proiectelor.

Specialistii nostri cunosc indeaproape toate procesele de functionare a companiei, adaptandu-se astfel intotdeauna cu succes oricaror atributii. Procesul de recrutare al angajatilor MacroTur este conceput astfel incat asigure angajarea celui mai potrivit personal.

Ce ne recomanda

Credem cu tarie ca valorile noastre sunt cele care ne diferentiaza de concurenta si ne plaseaza in topul preferintelor clientilor.

Misiunea noastra

Misiunea companiei noastre este aceea de a asigura inchirierea utilajelor de ridicare spre satisfacerea nevoilor fiecarui client.

Viziunea noastra

Ne propunem sa devenim in scurt timp principala optiune a clientilor in privinta inchirierii macaralelor pentru diferite lucrari sau nevoi.

Valorile noastre

Ne propunem sa furnizam servicii de calitate superioara, bazate pe urmatoarele valori: siguranta, promptitudine, incredere si flexibilitate.

Secretul unei colaborari de succes

Printre obiectivele pe termen lung ale companiei noastre se numara imbunatatirea performantelor prin intermediul gestionarii efectelor activitatilor noastre in toate etapele de executie. Pentru ca ne dorim sa sporim satisfactia clientilor nostri, oferim servicii de calitate la preturi avantajoase.

De asemenea, reusim cu succes sa identificam si totodata sa satisfacem solicitarile clientilor nostri si ale celorlalte parti interesate. Astfel, consideram ca acestea sunt secretele unei colaborari de succes pe care le folosim de fiecare data in relatia cu clientii nostri.

Testimoniale

Parerea clientilor nostri a reprezentat intotdeauna cel mai important aspect pe baza caruia ne-am ghidat intreaga activitate.

5/5

„Am ramas placut surprins de promptitudinea si profesionalismul echipei. Utilajele solicitate au ajuns la timp la locatia indicata.”

Alin Stonescu

Client

5/5

„Am beneficiat de cel mai bun raport calitate-pret din ultima perioada. Recomand cu incredere compania MacroTur!”

Marian Vasilescu

Client

5/5

„Utilajele sunt calitative si performante, astfel ca am reusit sa-mi finalizez proiectul la timp. Cu siguranta voi apela la MacroTur ori de cate ori voi avea nevoie!”

Catalin Dan

Client

Call Now Button