Strada Nufarului, Bacau

Adresa

Nufarului Street, Bacau

Address

Inchirieri macarale

Macaralele sunt utilaje de lucru special create pentru a ridica sarcini mari. Automacaralele sunt utilizate adesea pe santierele de constructii si au rolul de a inlocui fie total, fie partial, munca fizica depusa de un muncitor, insa fara sa modifice forma materialului sau a obiectului ridicat.

Daca sunteti in cautarea unei firme care sa ofere serviciul de inchiriere macara la pret accesibil, Macro-Tur va sta la dispozitie!

In ce zone ale tarii inchiriem macarale?

judetul Bacau
judetul Brasov
judetul Covasna
judetul Harghita
judetul Iasi
judetul Neamt
judetul Suceava
judetul Vrancea

*la cerere si in functie de proiect, putem pune la dispozitie inchirierea macaralelor si in alte zone ale tarii

De ce sa colaborati cu MacroTur pentru inchiriere macara?

O automacara reprezinta, fara doar si poate, unul dintre cele mai importante echipamente necesare pentru proiectele in constructii.

Costuri eficientizate

Principalul avantaj oferit de serviciile de inchiriere este reprezentat de eficientizarea costurilor. Pentru ca nu este intotdeauna practic sa achizitionati o macara pentru un proiect temporar, inchirierea acesteia ramane cea mai avantajoasa solutie.

Disponibilitate imediata

Seriozitatea si profesionalismul sunt cheia succesului in orice proiect, dar mai cu seama in cele de constructii. Stim cat de importante sunt termenele de finalizare ale fiecarei lucrari, asa ca venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii de inchirieri automacarale, disponibile imediat. Solicitati o oferta personalizata, iar specialistii nostri nu vor intarzia sa va raspunda!

Flexibilitate

Datorita flexibilitatii, o automacara poate fi deplasata cu usurinta chiar si in spatii mai restranse, acolo unde o macara statica ar fi aproape imposibil de instalat. Astfel, automacaralele pot fi mutate in functie de necesitatile proiectului si sunt potrivite chiar si pentru cele mai complexe lucrari in constructii.

Simplu de montat

Spre deosebire de o macara statica, automacaralele nu necesita atat de mult timp pentru instalare. In cele mai multe cazuri, macaralele statice sunt montate doar de personalul specializat, iar acest lucru implica timp pierdut si costuri suplimentare. In cele din urma, serviciul de inchiriere macara ramane cea mai accesibila varianta pentru orice tip de proiecte in constructii.

Pentru ca va punem la dispozitie automacarale de calitate superioara, proiectul dumneavoastra va fi finalizat cu succes si in timp util, indiferent de complexitatea acestuia. Ramane doar sa alegeti modelul de macara care poate indeplini toate cerintele proiectului, iar noi ne asiguram ca benefeciati de cea mai buna consultanta si de tehnologie performanta.

Ne recomanda clientii cu care am colaborat

Inchirieri automacarale cu personal calificat si combustibil

Pentru ca fiecare client sa beneficieze de rapiditate in executie si randament sporit, punem la dispozitie serviciul de inchirieri automacara cu personal calificat.

Acest serviciu nu doar ca asigura calitatea rezultatelor proiectului dumneavoastra, ci si siguranta angajatilor implicati.

Atunci cand automacaralele sunt operate de un manevrant calificat, toate riscurile sunt eliminate. Mai mult decat atat, manevrarea unui astfel de utilaj de catre o persoana autorizata garanteaza buna functionare a automacaralei pe tot parcursul proiectului. Nu veti intampina dificultati sau obstacole care sa intarzie finalizarea lucrarii!

Inchirierea macaralelor cu combustibil este un alt beneficiu pe care il oferim clientilor nostri. Fara timp pierdut pentru alimentarea utilajelor si fara costuri suplimentare!

Situatii care impun inchirierea unei automacarale

Exista proiecte ce nu pot fi finalizate fara interventia unei automacarale, precum:
⦁ Montaje sisteme fotovoltaice;
⦁ Montaje hale industriale;
⦁ Montaje panouri publicitare;
⦁ Manipulari containere;
⦁ Montaje centrale eoliene;
⦁ Montaje geamuri la inaltime;
⦁ Incarcat/descarcat fier beton;
⦁ Incarcat/descarcat cofraje si paleti de caramida;
⦁ Alte lucrari ce necesita inchirierea macaralelor.

Dupa ce ati identificat valorile aferente caracteristicilor mentionate, nu trebuie decat sa ne contactati si sa solicitati o oferta personalizata! La MacroTur, puteti inchiria macarale cu capacitate de ridicare a greutatilor cuprinse intre 30 si 130 tone.

Alege sa beneficiezi de inchirieri automacarale la pret avantajos

Stim ca pretul reprezinta unul dintre factorii decisivi, mai ales in privinta inchirierii unei macarale. Tocmai de aceea, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra si va oferim cel mai avantajos raport calitate-pret, astfel incat sa optimizati eficient resursele financiare alocate proiectelor aflate in desfasurare.

Aspecte pe care sa le iei in considerare inainte de a inchiria o automacara

Inainte de a apela la serviciul de inchirieri automacarale, este esential sa cunoasteti nevoile proiectului pe care il desfasurati. Printre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere se numara:

  • Inaltimea maxima de care aveti nevoie, dar si lungimea bratului necesara pentru a putea manevra rapid si eficient greutatile pe suprafata de lucru;
  • Greutatea maxima a materialelor pe care le veti manevra cu ajutorul macaralei.

Dupa ce ati identificat valorile aferente caracteristicilor mentionate, nu trebuie decat sa ne contactati si sa solicitati o oferta personalizata! La MacroTur, puteti inchiria macarale cu capacitate de ridicare a greutatilor cuprinse intre 30 si 130 tone.

Prin serviciul de inchiriere automacara, beneficiati de:

  • Personal calificat in manevrarea utilajelor de ridicat;
  • Autorizatie ISCIR pentru toate macaralele din flota noastra, puse oricand la dispozitia clientilor nostri;
  • Mentenanta periodica realizata de profesionisti;
  • Asistenta tehnica si consultanta specializata pentru alegerea optima a automacaralei necesare;
  • Garantia calitatii pentru toate macaralele pe care le punem la dispozitia clientilor.

Concluzionand, putem afirma cu certitudine ca fiecare client care apeleaza la servicii inchirieri automacarale prin intermediul companiei noastre, va dispune de asistenta tehnica 100%, profesionalism 100%, operativitate 100%, garantie si calitate 100%.

Portofoliul vast de proiecte realizate cu succes pana in prezent ne recomanda. MacroTur se mandreste cu serviciul de inchirieri automacarale in Bacau, insa, la solicitarea clientilor, punem la dispozitie acest serviciu in orice alta regiune a tarii.

Motivul principal pentru care sa alegeti serviciile de inchiriere macarale prin intermediul MacroTur este unul singur – calitatea. De-a lungul timpului, serviciile noastre de inchirieri automacarale au contribuit considerabil la finalizarea cu succes chiar si a celor mai complexe proiecte. Pentru ca oferim o gama variata de servicii si solutii, va putem garanta chiar si dumneavoastra siguranta unei lucrari realizate corect, in timp util!

Call Now Button